joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „Proiectul de lege prin care se vor putea realiza investiţii în parcuri fotovoltaice pe terenuri arabile slab fertile a primit aviz pozitiv”

  de - | 2 martie 2022, 4:23 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ca urmare a discuţiilor de ieri din Comisia pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor, proiectul de lege prin care se vor putea realiza investiţii în parcuri fotovoltaice pe terenuri arabile slab fertile cu suprafeţe mai mari de 50 ha a primit aviz pozitiv cu majoritate de voturi.

  „Este un pas semnificativ în procesul legislativ parcurs de acest proiect de lege pe care l-am iniţiat şi mă aştept să fie avizat favorabil şi în celelalte comisii, având în vedere importanţa pe care o capătă în contextul actual. Este necesar să sporim considerabil ponderea energiei obţinută din resurse regenerabile, nu numai pentru a atinge ţintele europene asumate, ci şi pentru a contribui la obţinerea independenţei energetice”, a declarat deputatul PNL Glad Varga
  Mai multe detalii legat de acest subiect puteți găsi pe: PL-x nr. 22/2022 (cdep.ro)


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.