Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean

  de Andreea Daniela B. | 22 July 2021, 3:26 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproape două săptămâni, Benone Sinulescu a ajuns la Spitalul Județean într-o stare destul de gravă, toate acestea după ce a fost găsit pe căzut în casă în stare de inconștiență.

  La acea vreme, artistul a fost internat inițial la un centru paleativ din Vladimirescu, iar mai apoi a fost transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului care a făcut unele declarații imediat după ce acesta ar fi ajuns la spital, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

  Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima însă, în ciuda acestora, potrivit surselor noastre, se pare că starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit suficient încât să poată fi externat astăzi, lucru care s-a și întâmplat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.