Girafa Ozzie pictează din pasiune. Tablourile se vând cu sume de până la $ 300

  de - | 1 iunie 2017, 3:49 PM | Animal Special | Video

  0

  Multe animale au talente cu care uimesc oamenii, însă o girafă aflată în rezervaţia Lion Habitat Ranch din Nevada (SUA) este atât de talentată, încât câştigă bani. Aceasta pictează tablouri din țarcul său înconjurat de un gard, unde se așează curioșii, dornici să o urmărească.

  Ozzie, numele girafei, mişcă cu botul o pensulă prevăzută cu o extensie pentru a-i facilita munca de creație și începe cu mult entuziasm să deseneze linii pe o pânză pe care o susțin mai mulți îngrijitori special pregătiți pentru acest lucru. Astfel, girafa îşi surprinde vizitatorii, mai ales prin varietatea culorilor din tablouri.

  Keith Evans, proprietarul rezervaţiei, a declarat că girafa nu este obligată să picteze. „Lui Ozzie îi place să picteze, altminteri nu l-am obliga să facă acest lucru. Ozzie a ajuns aici când avea 8 luni iar pregătirea sa a avut loc în ultimii doi ani dar învață în fiecare zi”, a spus Keith Evans.

  Tablourile pictate de Ozzie sunt scoase la vânzare, preţul fiind de 40 de dolari pentru unul de 20 pe 25 de centimetri, însă cele de 40 pe 50 de centimetri ajung să coste până la 300 de dolari!

  Sursa: stirinebune.gsp.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.