duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Gio”, închis de ANAF! Restaurantul lui Catanzaritti e în stand-by

  de Tudor Bogdan | 21 septembrie 2015, 7:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Zile grele pentru Giovani Catanzaritti, fostul președinte al falimentarei echipe UTA Arad. Cea mai importantă afacere a italianului originar din Pescara a fost controlată de inspectorii ANAF și rezultatul nu a fost unul pozitiv.

  Pentru că angajații restaurantului care îi poartă numele, „Gio”, nu au eliberat bonuri fiscale, unitatea a fost închisă pe timp de 30 de zile! Hotelul este funcțional, interdicția de funcționare fiind pusă doar pe restaurant.

  Reamintim că la finele săptămânii trecute, inspectorii ANAF au inițiat mai multe controale la cluburile și restaurantele din zona Piața Avram Iancu și Piața Romană. Încă nu avem date dacă au fost închise alte unități, dar în mai multe cluburi și restaurante au fost date amenzi.

  Giovani Catanzaritti deține în prezent clubul de fotbal pentru juniori Viitorul Arad. El a fost președinte și administrator al clubului FC UTA Arad, club dezafiliat de Federația Română de Fotbal la începutul acestui an.

  gio

  Giovani Catanzaritti

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.