Gimnastica ritmică la granița dintre sport și artă! Spectacol de gală la Cupa CSM Arad

  de Lucian Dănilă | 28 aprilie 2014, 9:59 AM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Gimnastica ritmică a arătat arădenilor că se află la granița dintre sport și artă. cele peste 150 de sportive participante, începând de la fetițe de 9 ani și până la senioare, au arătat că mobilitatea, grația, eleganța, talentul, munca, dexteritatea și multe altele, fac toate parte din acest sport minunat, practicat exclusiv de fete.

  Au participat cluburi din țară, dar și din Serbia, Bosnia-Herțegovina sau chiar Franța, „Hexagonul” fiind reprezentat de clubul ADG Dijon. Clubul gazdă, CSM Arad, a fost reprezentat de 18 sportive, multe dintre ele ocupând locuri pe podium. A fost totodată o excelentă repetiție pentru Campionatele Naționale, la care CSM are speranțe la medalii îndeosebi de la gimnaste precum Sonia Ichim, Alexandra Bock, Vanessa Kling, Flavia Micula sau Anamaria Berar.

  „Ne-am bucurat de prezenţa a numeroase gimnaste, atât din ţară cât şi din străinătate. A fost un concurs reuşit, foarte mulţi copii au urcat pe podium, iar execuţiile au fost destul de valoroase, am avut şi o gimnastă din Serbia în pregătire pentru Campionatele Europene de junioare. Sunt destul de mulţumită de sportivele noastre. Am participat cu multe exerciţii schimbate pentru finala din toamnă. La copii avem o generaţie nouă, frumoasă, în care am mare încredere. A fost un spectacol deosebit, ne bucurăm că am avut şi public şi ne dorim ca pe viitor acest concurs tradiţional să capete o mai mare valoare, să fie mai puternic, cu o participare internaţională şi mai însemnată, pentru a le ajuta pe gimnastele noastre să progreseze”, a spus Daniela Chiriac, antrenorul coordonator al secției de gimnastică ritmică de la CSM Arad.

  A fost prezentă la concurs și campioana națională Ștefania Chiriac, fiica Danielei Chiriac, dar de această dată doar în calitate de arbitru.

  Un plus și pentru tandemul de la Dijon, cele patru fete arătând un spectacol de înaltă clasă în sala UAV din Arad.

  FOTO: Lucian Dănilă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.