sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gică Hagi: „Vreau să-l fac pe Adi Petre să dea goluri! Mă înham la asta”

  de Lucian Dănilă | 21 iunie 2021, 6:24 PM | Sport

  0

  Gică Hagi, antrenorul noului club Farul, grupare formată oficial astăzi în urma fuziunii dintre Viitorul și Farul Constanța, a confirmat astăzi ceea ce am scris noi ieri, faptul că Adrian Petre s-a transferat la echipa de pe malul mării, refuzând să semneze cu Rapid București.

  L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, a fost vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vrea să-l fac să dea goluri”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă de prezentare a proiectului Farul Constanța.

  Adrian Petre a plecat în această vară de la UTA, club la care s-a întors în luna februarie dar nu a reușit să se impună.

  Hagi a anunțat și transferul portarului Aioani, de la Chindia, dar și a lui Ionuț Larie de la Gaz Metan. Antrenorul clubului Farul a anunțat și despărțirea de portarii Căbuz și Cojocaru.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.