Gheorghe Stoian se întoarce, probabil, de unde a plecat… fiindcă liberalii au spus „Igen” unui prefect de la UDMR

  de Alin Olteanu | 2 februarie 2021, 8:07 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Coaliția de guvernare PNL-USR PLUS-UDMR a avut ieri programată ultima rundă de discuții pentru stabilirea prefecților și subprefecților în întreaga țară. Astfel, zvonurile care dădeau ca sigură numirea la Arad a unui prefect de la UDMR se adeveresc, în sensul că s-a negociat îndelung și s-a dat verdictul: „ Igen… da”. Acum, că o fi eternul Levente Bognar prefect, că nu, nu mai e treaba noastră, că e vorba de bucătăria internă a lor. Așa se zvonește… Dar, totuși, parcă am vrea și noi să mai împrospăteze și UDMR „garniturile”…

  Ca urmare a negocierilor s-a stabilit ca unul dintre subprefecți să fie de la USR și unul de la PNL (asta în cazul în care Guvernul nu decide să mai taie din cheltuielile de personal și să nu mai numească un al doilea „depunător de coroane și participant la adunări festive” pe banii mulți ai statului).

  În ce județe va avea prefecți UDMR:

  Cluj, Sălaj, Satu-Mare, Arad și Covasna

  În ce județe va avea prefecți USR PLUS:

  Ialomița, Timiș, Suceava, Brăila, Galați, Argeș, Harghita, Ialomița, Buzău, Gorj, București, Tulcea, Vaslui, Buzău, Harghita

  Restul județelor vor avea prefecți de la PNL.

  Citește și: Cine ar putea fi prefectul udemerist al Aradului? Trei, Doamne, și doar unul! 

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.