Gheorghe Săplăcan s-a întors în Consiliul Local Municipal

  de Lucian Dănilă | 17 iulie 2014, 3:07 PM | Administraţie | Inutile | Știri Arad

  0

  Social-democratul Gheorghe Săplăcan a revenit astăzi în Consiliul Local Municipal, acolo unde a fost și în mandatul trecut, tot pe listele PSD. Săplăcan a ocupat locul rămas vacant în urma demisiei lui Gheorghe Ghilinţă de la Partidul Conservator.

  „Nu am revenit în consiliul local pe picior de război, ci pentru că ştiu că mai sunt încă multe de făcut în oraş. Asta pentru că suntem aici în slujba cetățenilor”, a declarat Săplăcan la câteva secunde după depunerea jurământului.

  IMG_4937

  Glad Varga pleacă la 1 august

  Consilierul local Glad Varga (PD-L) a anunțat că el se retrage din Consiliul Local începând cu data de 1 august. Locul său, așa cum v-am mai anunțat, va fi luat de Adriana Chirilov.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.