joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă ține un discurs la București în fața unei mulțimi de umbrele!

  de Tudor Bogdan | 29 septembrie 2015, 11:51 AM | Undeva

  2

  Cu capul gol, ca un bărbat ce e, îmbrăcat în galben, ca un politician la putere, cu tricolorul într-o mână, mimând patriotul care este, și cu microfonul în cealaltă, ca să se audă departe,  un oarecare Gheorghe Falcă ține, chiar în aceste momente un discurs în fața unei mulțimi de umbrele! Habar n-avem despre ce… nici nu ne interesează… am vrut, prin acest articol, doar să vă informăm că și la București plouă.

  Plouă cu de-alde Falcă – iar o mulțime de umbrele sub care se adăpostesc, probabil, niște Falcă mai mici, ascultă…

  Consemnăm, cu acest „breaking”, un moment absolut inutil în istoria acestei ciudate țări.

  ploua cu falca

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … e tipul care a facut sute de milioane de euro si este bine merci.Pana una alta a dovedit ca este mai inteligent decat electoratul si presa.Este cel care de prea multi ani isi bate joc de Arad, si totusi, e unde e, si poate va mai fi!E ca un print, care atunci cand o duce bine, nu-si mai aduce aminte de nimeni si de nimic.Cand o sa-l vedem facut raspunzator in fata legii, atunci sa socotim ca s-a facut dreptate, pana atunci povestioarele noastre nu inseamna nimic!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. …precis nu e lipitură digitală? Parcă nu-mi vine să cred că s-a ambalat așa rapid din sala de un horse power/gym și s-a zvârlit taman la casa popo(r)ului ! Parcă e un ceaușescu tranșat de timp,ceva prostie dar egal în megalomanie cu întunericitul. Am numărat vreo 25 de umbrele și ce nu se vede în imagine să zicem că mai adună încă pe-atât. Ca să le spună ce – miticilor? Cum e să fii primar din 2008 ca fin al lui băse, cum a-nceput să strângă primii bani din șpagă cu sugarfactory și cum a continuat tot mai victorios să alunece pe panta șpăgarilor de succesuri? Cum a asfaltat el aradul, cum l-a canalizat, bordurizat și cum l-a întreținut VERDE din vopsea – din cauză de tăiere de arbori, oriunde, oricând, oricâți?!Cum n-a știut el că little yotzcu fură ca un hârciog și iată ce rușine acuma că și piranda de la ”cultură” s-a dovedit că fură… Asta e, mergem mai departe pe masterplanul anului electoral care îi flutură deja cu batista galbenă. Îi scârbos, bă și la sală. Dacă ești țăran, zic – fii măcar bărbat, până la urmă. Dar după 2 mandate de primar pare un firav lemurian transparent. Cum drac să ți-l placă dezbrăcat, îmbrăcat – decât împachetat și returizat? Nu se mai leagă de el umanul nicicum. Orice-ar face nu scapă de drăcovenia aia de față multimimică și schimnică. Ca bărbat îl bați din priviri iar ca femeie îi trimiți o privire aspru/disprețuitoare, o vorbă la ”valoare” și-i lași sinuosul zâmbet fără de margini să leșine într-o prăbușitoare depresie – ca ”bărbat” și ”om politic”.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.