sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă, „în cărți” pentru Ministerul Dezvoltării

  de Special Arad | 24 mai 2023, 9:45 PM | Politikos

  4

  captură video Digi24

  Dincolo de declarațiile publice și vizitele oficiale la care participă Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis, interesul real, negociat în spatele ușilor închise este pentru împărțirea portofoliilor din viitorul Guvern. Liste cu portofolii împărțite și propuneri pentru funcțiile de miniștri sunt discutate și negociate în interiorul PSD și PNL.

  Rocada guvernamentală a intrat în linie dreaptă. După o întâlnire la vila Lac între liderii PNL și Klaus Ioahnnis, președintele a anunțat miercuri că „varianta optimală” ar fi ca noul guvern să se instaleze până pe 30 mai, notează hotnews.

  Conform unor surse politice, preluate de presa centrală, europarlamentarul Gheorghe Falcă este „în cărți” pentru preluarea Ministerului Dezvoltării, în viitorul guvern Ciolacu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca de dezvoltarea României se va ocupa Falcă…. , să se uite la Arad ce „frumos s-a dezvoltat” în ultimii 20 de ani și-atunci vor știi ce va urma…
   De fapt, pt clasa politică actuală, chiar cred că e potrivit Falcă, pt că va continua „cu mult sârg” acelasi trend de stagnare sau chiar regres, al României, totul fiind pe bani si interes (bineînțeles că personal, doar nu v-ați gândit că național…?!).😣

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.