joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă: „Campania mizerabilă a USR arată disperarea acestui partid” (P)

  de - | 5 decembrie 2023, 1:18 PM | Comunicate contra cost

  3

  Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a condamnat campania ilegală de afișaj stradal a USR îndreptată împotriva liberalilor.

  „USR dă din nou dovadă de infantilism politic. Este un partid care a înșelat așteptările multor români iar acum nu găsește un mesaj adecvat cu care să iasă în evidență. Campania mizerabilă a USR arată disperarea acestui partid, care a eșuat de fiecare dată când și-a asumat responsabilitatea de a guverna sau de a administra o comunitate. Prin această atitudine agresivă, infantilă USR a compromis șansa unei guvernări de dreapta într-un moment în care România avea nevoie de stabilitate politică și de un Guvern care să utilizeze fondurile europene pentru dezvoltare. Aceste mesaje negative, venite din partea unui partid care fuge de responsabilitatea guvernării și eșuează de fiecare dată când trebuie să construiască, nu au niciun viitor. Rămâne doar acest moment urât,  cu multă mizerie la propriu și la figurat, care tinde să devină un simbol al USR”, a declarat președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == GHITZA PUSHCULITZA == DAR AMORUL CONTRA NATURII CU HAITA PSD NU ESTE DEPRAVARE POLITICA MIZERABILA ? SCARBA MI E .
   == DAR CE STI TU DESPRE POLITICA ? CA DOAR NU AI STUDIAT LA VIENA . AI TERMINAT O AMARATA FACULTATE DE DRUMURI SI PODURI . == NU VREI SA NE SPUI CATE DOSARE DE FURACIUNE AU FIRMELE PNL LA AGENTZIA OLAF EUROPEANA ? > SCARBA MI E .

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.