sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Botizan a primit „binecuvântarea galbenă” și va prelua funcția de consilier județean

  de Mihai Todoca | 6 iulie 2023, 12:05 PM | Administraţie | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  După trecerea în neființă a fostului consilier județean Ioan Crișan, fost primar al Vladimirescului, funcția ocupată de acesta în cadrul Consiliului Județean Arad a devenit vacant.

  Din informațiile pe care le deținem, în locul lui Ioan Crișan, PNL a decis să acorde sprijinul pentru Marin Gheorghe Botizan, procedura fiind în momentul de față în curs de validare la Tribunalul Arad.

  Gheorghe Botizan, în vârstă de 33 de ani, a terminat liceul la Sebiș, iar studiile superioare și le-a definitivat la Facultatea de Științe Economice din cadrul U.V.V.G.  A intrat în politică în anul 2016, alegând galbenul penelist.

  După cum a declarat pentru Special Arad, Gheorghe Botizan a ajuns să lucreze la Primăria din Buteni (compartiment de implementare proiecte și achiziții) datorită  primarului Mircea Braiți  (ulterior i-a devenit și naș), care, printr-o dispoziție, l-a mutat de la Centrul Turistic la Primărie.

  Întrebat cum consideră el numirea în funcția de consilier județean și ce planuri are, acesta ne-a spus :

  „Toată lumea are planuri. Numirea mea în funcția de consilier județean mă motivează să muncesc și mai mult. Vreau să adaug că regret mult plecarea dintre noi a domnului Ioan Crișan. Consider că a fost o valoare pentru administrația arădeană.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Regimul opresiv galben scurge pe surse către jurnaliști favorabili sondaje îndoielnice pt demobilizarea arădenilor și a nu mai merge la vot, sondaj care apropo e măsluit având 2 candidați de la USR Bulumac și Wiener. Nu ii mai satură nimeni de manevre securistice.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.