joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivGest extrem și foarte grav la care recurge o societate pentru a-și recupera banii: închide conductele OMV de pe Autrostrada Nădlac-Arad lotul 2! (Video)

  de Alin Olteanu | 17 noiembrie 2016, 9:22 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Pe adresa redacției Special Arad, reprezentantul unei societăți din județul Bacău, domnul Emilian Chițu, care a avut lucrări la Autostrada Arad-Nădlac, face un anunț menit a cutremura multă lume, mai ales „mamutul” OMV. Nemulțumit că nu și-a primit banii în schimbul lucrărilor efectuate, Emilian Chițu, administratorul SC Petrol Tub SRL, susține că va închide conductele OMV la Autostrada Nădlac-Arad (lotul II).

  Iată textul trimis de Emilian Chițu cu care, recunoaștem, purtăm de mai mult timp discuții referitoare la ce i se întâmplă, însă nu credeam că se va ajunge la această situație:

  „SC PETROL TUB SRL Moinesti, jud Bacău, aflată în prag de faliment, ca urmare a neîncasării sumei de 2.600.000 lei (aproximativ 580.000 de euro), pe produsele livrate pentru relocarea conductelor OMV la autostrada Nadlac-Arad lotul 2, în urma rezilierii contractului dintre CNADNR și ALPINE-BAU, în ziua de joi 17 noiembrie 2016, la ora 9.00, va întrerupe furnizarea țițeiului și gazelor prin conductele livrate la acest obiectiv. În condițiile în care beneficiarul final al acestora, respectiv statul român, prin CNADNR, nu va face dovada intrării în posesie cu documente legale, și nu va deconta contravaloarea acestor produse în termen de 15 zile de la data întreruperii pompării prin conducte a țițeiului și gazelor, societatea în cauză va proceda la dislocarea acestora, respectiv demontarea și scoaterea lor din pământ.”

  Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.