Update Gest criminal al unui șofer de TIR înmatriculat în România, pe autostradă! (VIDEO)

  de Special Arad | 28 July 2016, 1:33 PM | Internaţional

  0

  Șoferul unui TIR înmatriculat în România a făcut o manevră care i-a pus în mare pericol pe cei care tranzitau în acel moment o autostradă din Italia.

  Filmarea a apărut atât pe Facebook, pe grupul Șoferi de TIR, cât și pe portalul elvețian 20minutes.ch. Românul s-a strecurat pe pasajul dintre cele patru benzi de circulație, pericolul producerii unui accident, sau a unui carambolcare se putea solda cu multe victime fiind uriaș.

  „Tot mai multe exemple negative… Acest sofer (cel mai probabil roman) a intors camionul pe o autostrada din Italia.

  Şoferul unui camion de marfă înmatriculat în România a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă din Italia, strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie după ce şi-a dat seama că a greşit drumul, relatează site-ul 20minutes.ch”, se arată pe grupul Șoferi de TIR de pe Facebook.

  UPDATE

  Conform 20min.ch, întâmplarea a avut loc în Italia, între localitățile Spezia și Parma, iar șoferul român a fost amendat cu suma de 8.000 de euro.

  VEDEȚI ÎNREGISTRAREA VIDEO MAI JOS:

  Un camion inmatriculat in Romania intoarce pe o autostrada din…Tot mai multe exemple negative… Acest sofer (cel mai probabil roman) a intors camionul pe o autostrada din Italia.

  Mediafax:

  Şoferul unui camion de marfă înmatriculat în România a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă din Italia, strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie după ce şi-a dat seama că a greşit drumul, relatează site-ul 20minutes.ch

  Posted by Sofer de TIR on Thursday, July 28, 2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.