George Țucudean: „Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto”. Revoluție la CFR Cluj

  de - | 31 august 2018, 8:30 AM | Sport

  0

  CFR Cluj, campioana României, a fost eliminată rușinoș din Europa League de gruparea din Luxemburg, Dudelange. După 0-2 în Luxemburg, aseară la Cluj dezastrul a fost și mai mare, Dudelange conducând la un moment dat cu 3-0. Clujenii au revenit pe final și au marcat de două ori, scorul final fiind 2-3.

  În urma acestei rușinoase eliminări, la Cluj se pregătește atât schimbarea conducerii clubului cât și a antrenorilor și staff-ului tehnic. Conform gsp.ro, antrenor ar urma să vină Ionel Ganea, iar ca președinte al clubului Cornel Șfaițer.

  Arădeanul George Țucudean a fost foarte supărat după joc.a „Mai e ceva de spus? Nu mai e nimic! Am luat un gol care ne-a turnat plumb în picioare. Nu am fost atenţi în meciul tur, pentru că, dacă era altul rezultatul de acolo, altfel jucam şi acasă. E urât, e urât ce s-a întâmplat, dar nu mai avem ce face. Mergem înainte, pentru că explicaţii ca acelea că terenul a fost nu ştiu cum nu mai există. Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto.

  Trebuie să câştigăm campionatul şi să ne revenim psihic, pentru că suntem puţin debusolaţi. Însă, alături de ceilalţi colegi, care sunt mai bătrâni, ne vom reveni. A fost şi un program foarte, foarte încărcat. Acum nu avem de ce să ne plângem, o să ne pară rău după acest program”, a declarat Țucudean la TV Telekom Sport.

  Foto: gsp.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.