joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Generală 18”, din „Vlaicu”, găzduiește turneul inaugural al Diviziei A2 la volei masculin. Printre competitoare, două cluburi arădene, ProVolei și Westar

  de Dan Lazăr | 22 octombrie 2021, 12:54 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Divizia A2 la volei masculin debutează vineri, însă din cauza numărului redus de echipe înscrise s-a adoptat soluția turneelor.

  În total, s-au înscris doar opt echipe în liga secundă a voleiului masculin, un record negativ. Existau două posibilități: ori toate să joace într-o singură serie, cu etape săptămânale, dar cu costuri foarte mari din cauza deplasărilor, ori să fie împărțite clasic, în două serii, Est și Vest, iar cele patru echipe din fiecare grupă să joace în patru turnee, pentru a crește numărul de meciuri. S-a ales această a doua variantă, care oferă fiecărei formații un număr de 12 meciuri în sezonul regulat.

  În Seria Vest au fost repartizate echipele: ProVolei Arad, Westar Arad, ACS Volei Club 2015 Zalău și CS Oțelul Roșu.

  În Seria Est au fost repartizate echipele: Știința Bacău, Academia de Volei Tomis Constanța, CSM Râmnicu-Sărat și CSM Suceava.

  Primele turnee vor avea loc la Bacău (Seria Est) și la Arad (SeriaVest). Meciurile de la Arad vor avea loc la sala de sport Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” (Generală 18), organizator fiind clubul condus de Radu Sabău, CS ProVolei. Intrarea spectatorilor este liberă, însă aceștia trebuie să respecte condițiile impuse de legislația anti-pandemică.

  PROGRAMUL TURNEULUI

  Vineri, 22 octombrie

  16.00 CS Pro Volei Arad – CS Oțelu Roșu

  18.00 CS Westar Arad – ACS Volei Club 2015 Zalău

  Sâmbătă, 23 octombrie

  10.00 CS Pro Volei Arad – ACS Volei Club 2015 Zalău

  12.00 CS Oțelu Roșu – CS Westar Arad

  Duminică, 24 octombrie

  10.00 ACS Volei Club 2015 Zalău – CS Oțelu Roșu

  12.00 CS Pro Volei Arad – CS Westar Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.