duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal. Oare de ce?

  de Andrei Fuliaș | 14 iunie 2017, 2:23 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  O nouă ședință a Consiliului Local Municipal a fost umbrită, miercuri, de scandalurile dintre aleși. Mai multe despre tot ceea ce s-a întâmplat la respectiva ședință veți putea citi într-un alt articol. Până atunci, ne anunțăm cititorii că Geanina Pistru, consilier ales pe listele PNL, și-a anunțat demisia – spune ea „de onoare” – din Consiliul Local al Municipiului Arad.

  Anunțul a venit chiar la finalul ședinței de CLM, aceasta motivându-și decizia prin faptul că „ceea ce se întâmplă în Consiliul Local nu mă mai reprezintă”.

  Pe de altă parte, tot acest scenariu pare a fi unul bine pus la punct, nicidecum o decizie de moment, așa cum se vrea să pară. Și spunem asta pentru că, în primul rând, doamna Pistru a lipsit de la ședințele de comisii de dinaintea ședinței de CLM.

  În același timp, nu trebuie scăpat din vedere nici faptul că Geanina Pistru are un proces cu Agenția Națională de Integritate, instituția declarând-o pe aceasta drept incompatibilă. Așadar, este posibil ca această demisie să precedeze de fapt o demitere, deoarece dacă Geanina Pistru pierde procesul cu ANI, ea își pierdea oricum calitatea de consilier local și nu va mai avea dreptul de a candida pentru această funcție o perioadă de trei ani.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna sunt Geanina,m-am cam saturat de furat eu si minii-banda mea asa ca hai sa fac pe eroina cum ca nu mai pot suporta una alta…..imi este greata sa tot fur,deja nu mai am ce face cu banii….ok,sa trecem la treaba,vai nu mai pot ce am ales sa fiu,cata mizerie….domnita,prima mizerie….esti chiar TU!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.