duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivGeanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației de Femei a PNL

  de - | 18 decembrie 2017, 3:26 PM | Undeva

  0

  În cadrul Congresului Organizației de Femei a PNL care a avut loc duminică la Palatul Parlamentului, a fost prezentă și delegația  filialei Arad, formată din 48 de doamne liberale.

  Doamna deputat de Bihor, Florica Cherecheș a câștigat președenția partidului, iar în echipa sa, pentru funcția de prim-vicepreședinte la nivel național a candidat și a câștigat arădeanca, Geanina Pistru, vicepreședinte al PNL Arad.

  „Mă simt onorată și profund recunoascătoare pentru încrederea pe care doamnele liberale mi-au acordat-o în cadrul organizației OFL. Îi mulțumesc doamnei președinte Cherecheș pentru oportunitatea de a candida la o funcție de conducerea a acestei frumoase echipe. Sunt bucuroasă că reprezint Aradul și organizația locală a PNL la nivel central. Le mulțumesc tuturor colegelor care m-au votat și le promit că le voi reprezenta cu cinste!”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației de Femei a Partidului Național Liberal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.