duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru: „Femeile, încurajate să ia inițiativa în domeniul antreprenorial!” (P)

  de - | 13 decembrie 2023, 2:04 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Femei care inspiră” este un proiect inițiat pentru a da mai mult curaj femeilor să își valorifice potențialul în societate. Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național, este cea care și-a propus să organizeze un șir de dezbateri cu femei care au reușit în cariera profesională și care pot inspira prin puterea exemplului. Marți seara invitata specială a fost Cristina Chiriac, Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin iar mesajul principal a fost acela de a încuraja femeile să ia inițiativa în domeniul afacerilor.

  „Mă bucură interesul mare pentru aceste dezbateri, este un semn că dorința noastră de a sta de vorbă despre societate, de a da cuvântul unor doamne care au reușit în activitatea profesională, este bine primită. Sunt atât de multe doamne și domnișoare care, vorbind despre experiența lor, prezintă de fapt povești de succes, dar și atât de multe doamne și domnișoare cu potențial, care au nevoie de un imbold, de un exemplu și de curaj pentru a-și afirma potențialul! Prin acest proiect vrem să facilităm această întâlnire de idei, să inspirăm încredere și să încurajăm doamnele și domnișoarele să îndrăznească să reușească! Îi mulțumesc Cristinei Chiriac pentru participarea la dezbatere și tuturor colegelor din OFL care s-au implicat ca de obicei la superlativ alături de noi!”, a spus Geanina Pistru.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.