Gata cu „Dacia Renault” de anul viitor!

  de - | 13 December 2018, 11:20 AM | Auto

  0

  Dacia nu va mai fi vândută cu emblema Renault în afara Europei, a anunțat șeful de design de la Renault, olandezul Laurens van den Acker.

  În prezent, modele Duster, Logan, Sandero și Dokker sunt vândute ca Renault în Rusia, Mexic, Africa de Sud și India. Acest lucru se va opri de anul viitor, iar Van den Acker promite că această schimbare să aducă surprize din partea viitoarelor modele Dacia.

  „Scopul meu este ă avem un catalog unic Renault la nivel mondial. Mașinile Renault care sunt derivate din Dacia în unele zone și vreau ca asta să înceteze. Nu pot să contrazic argumentul de business, deoarece mașinile Renault erau prea scumpe în anumite piețe, iar mașinile Dacia erau mașini relativ moderne și accesibile, așa că le-am pus embleme Renault. Ne-a ajutat să câștigăm teren în aceste piețe. Dar acum pentru că vindem tot mai multe mașini în Rusia, de exemplu, o sa începem să le diferențiem între ele”, a spus Van den Acker.

  Singurul model al cărui nume va rămâne neschimbat este Duster, succes răsunător pentru Renault în toată lumea, iar a doua generație ajunge abia acum în anumite zone ale lumii.

  Dar diferențierea mărcilor Renault și Dacia în jurul lumii va aduce surprize pentru fanii Dacia, promite șeful de design al francezilor. „Noua generație Dacia va fi extraordinară. O să încercăm să fim inteligenți. Vreau ca Renault să fie latin, senzual, iar Dacia robustă și germanică. Această strategie a funcționat perfect pentru noi”, a mai spus Van den Acker.

  sursa: stirile protv

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.