GastroPan 2019 – cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa

  de Special Arad | 3 octombrie 2018, 1:15 PM | Știri Arad

  0

  În intervalul 28-30 martie 2019 se va desfăşura, în oraşul Arad, ediţia a XI-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al ospitalităţii: expoziția internațională GastroPan. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii şi soluţii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune ultimele inovaţii din domeniu. Programul bogat în demonstraţii şi concursuri vor impune noi produse pe piaţa de profil, vom afla cine va câștiga marele premii Pâinea Anului și Tortul Anului.

  GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul este cea mai grandioasă expoziție tip B2B dedicată specialiștilor și antreprenorilor din panificație, cofetărie și HoReCa, reunind sute de furnizori din întreaga lume cu zeci de mii de vizitatori din domeniu. Expoziţia este organizată de compania Boro-Info SRL, redacția revistelor Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, cu peste 18 ani de experienţă în stabilirea relaţiilor dintre furnizorii şi producătorii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice.

  TOT MAI MULȚI EXPOZANȚI ÎȘI OCUPĂ STANDURILE ÎN CADRUL GASTROPAN 2019

  Chiar dacă ne desparte 6 luni de startul celei de-a XI-a ediții a expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru anul 2019 se fac într-un ritm alert, peste jumătate din suprafața expozițională fiind deja rezervată. Interesul crescut al firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, dar și a unor furnizori noi – denotă clar că succesul răsunător al edițiilor trecute a poziționat expoziția în topul evenimentelor dedicate acestor sectoare.

  CUM SĂ REZERVAȚI UN STAND EXPOZIȚIONAL PENTRU GASTROPAN 2019?

  Firmele interesate de participarea la evenimentul din 2019 pot solicita mai multe informații sunând la numărul de telefon 0733-313.043 și pot transmite intenția de participare la adresa de e-mail: [email protected]

  PACHETE DE TRANSPORT ŞI CAZARE PENTRU VIZITATORI ȘI EXPOZANȚI GASTROPAN

  Pentru a veni în întâmpinarea celor care vin la expoziție din regiunile care sunt mai departe de Arad, agenția de turism KaiTour oferă pachete avantajoase de transport şi cazare. Aceste pachete includ cursa cu avion din Iaşi, Chișinău sau Bucureşti la Timişoara, și transfer la expoziție sau hotel. Găsiți pachetele de cazare pe www.gastropan.ro Cei care sunt interesați de aceste pachete de transport aerian și rutier, dar și de pachete de cazare pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0371 026 291 sau prin e-mail [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.