Găsit după 45 de ani! Kyle Clinkscales a fost văzut ultima oară în anul 1976

  de Special Arad | 9 December 2021, 4:57 PM | Internaţional

  0

  (foto: Kyle Clinkscales FOTO: Biroul șerifului din Troup County)

  Autoritățile care căutau un student din Georgia, SUA, dispărut de mai bine de 45 de ani au închis în sfârșit cazul, după ce mașina lui a fost găsită într-un pârâu din Alabama, în aceasta aflându-se portofelul cu cartea lui de identitate, dar și rămășițe umane.

  Kyle Clinkscales, student la Universitatea Auburn, a fost văzut ultima dată în noaptea de 27 ianuarie 1976, când și-a părăsit orașul natal LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce în campus cu un Ford Pinto din 1974, a declarat șeriful din Troup County, Georgia, James Woodruff, la o conferință de presă de miercuri, la o zi după după ce a fost făcută descoperirea, relatează CNN.

  Tânărul de 22 de ani nu a ajuns niciodată la școala din Alabama.

  Timp de 45 de ani, l-am căutat pe Kyle și mașina lui a fost dată în urmărire. Am verificat sute de indicii, dar n-am avut niciodată o pistă solidă”, a spus Woodruff.

  El a spus că au fost drenate mai mute lacuri de-a lungul timpului și s-au efectuat numeroase căutări, în speranța că tânărul Clinkscales va fi găsit.

  În cursul zilei de marți, o persoană a sunat la 911 și a anunțat că a văzut ceea ce părea a fi o mașină într-un pârâu de lângă drumul 83, au spus autoritățile.

  Când autoritățile au sosit la fața locului, au văzut vehiculul parțial scufundat, care era vizibil din drum.

  Şeriful din Chambers, Sid Lockhart, a spus că maşina a fost găsită la aproximativ 5 kilometri distanţă de drumul normal al lui Clinkscales spre şcoală. Lockhart a spus că nu știe dacă zona a fost verificată atunci când Clinkscales a dispărut.

  După ce au scos vehiculul din apă, forțele de ordine locale au stabilit modelul mașinii și numărul de înmatriculare. Partea superioară a mașinii „este complet” ruginită, dar autoritățile au descoperit un portofel, cărți de credit, cartea de identitate a lui Clinkscales și mai multe oase.

  Citește articolul complet aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.