luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Găsit după 45 de ani! Kyle Clinkscales a fost văzut ultima oară în anul 1976

  de Special Arad | 9 decembrie 2021, 4:57 PM | Internaţional

  0

  (foto: Kyle Clinkscales FOTO: Biroul șerifului din Troup County)

  Autoritățile care căutau un student din Georgia, SUA, dispărut de mai bine de 45 de ani au închis în sfârșit cazul, după ce mașina lui a fost găsită într-un pârâu din Alabama, în aceasta aflându-se portofelul cu cartea lui de identitate, dar și rămășițe umane.

  Kyle Clinkscales, student la Universitatea Auburn, a fost văzut ultima dată în noaptea de 27 ianuarie 1976, când și-a părăsit orașul natal LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce în campus cu un Ford Pinto din 1974, a declarat șeriful din Troup County, Georgia, James Woodruff, la o conferință de presă de miercuri, la o zi după după ce a fost făcută descoperirea, relatează CNN.

  Tânărul de 22 de ani nu a ajuns niciodată la școala din Alabama.

  Timp de 45 de ani, l-am căutat pe Kyle și mașina lui a fost dată în urmărire. Am verificat sute de indicii, dar n-am avut niciodată o pistă solidă”, a spus Woodruff.

  El a spus că au fost drenate mai mute lacuri de-a lungul timpului și s-au efectuat numeroase căutări, în speranța că tânărul Clinkscales va fi găsit.

  În cursul zilei de marți, o persoană a sunat la 911 și a anunțat că a văzut ceea ce părea a fi o mașină într-un pârâu de lângă drumul 83, au spus autoritățile.

  Când autoritățile au sosit la fața locului, au văzut vehiculul parțial scufundat, care era vizibil din drum.

  Şeriful din Chambers, Sid Lockhart, a spus că maşina a fost găsită la aproximativ 5 kilometri distanţă de drumul normal al lui Clinkscales spre şcoală. Lockhart a spus că nu știe dacă zona a fost verificată atunci când Clinkscales a dispărut.

  După ce au scos vehiculul din apă, forțele de ordine locale au stabilit modelul mașinii și numărul de înmatriculare. Partea superioară a mașinii „este complet” ruginită, dar autoritățile au descoperit un portofel, cărți de credit, cartea de identitate a lui Clinkscales și mai multe oase.

  Citește articolul complet aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.