joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu s-a sesizat cu privire la gunoaiele dintre Târnova și Agrișu Mare

  de Special Arad | 29 aprilie 2020, 8:34 AM | Știri Arad | Târnova

  0

  Comunicat.  A fi gospodar, pe lângă dedicarea în vederea rezolvării problemelor și situațiilor dintr-o gospodărie, include cu siguranță și respectul față de mediu și de natură.

  În urma controlului efectuat în data de 27.04.2020 de către comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad în zona Târnova s-a constatat depozitarea pe o suprafață de aprox.0.8 ha a unui volum de aprox. 5 mc de deșeuri vegetale, deșeuri inerte , deșeuri menajere , deșeuri din plastic, DEE și deșeuri rezultate din activități de service auto, pe un teren din apropierea Dc 67, drum comunal situat între Târnova și Agrișu Mare.
  S-a impus termenul de 08.05.2020 în vederea salubrizării terenului, în caz contrar urmând a se aplica sancțiunile prevăzute de către legislația în vigoare .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.