sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu s-a deplasat la focarul de pe strada Barbu Lăutaru

  de Special Arad | 5 aprilie 2023, 1:52 PM | Știri Arad

  0

  Comisarii de la Garda de Mediu, Comisariatul județului Arad, s-au deplasat astăzi pe strada Barbu Lăutaru, situată în cartierul Alfa din municipiu, pentru a dispune luarea de măsuri pentru eliminarea focarului de deșeuri din zonă.

  „În vecinătatea acestui focar se află râul Mureș și un mare cartier de blocuri.

  Deșeurile abandonate pe domeniul public pe o suprafață aprox. de 300 mp sunt provenite de la dezasamblarea vehiculelor scoase din uz.

  Au fost întocmite 2 procese verbale de sancționare a contravenției cu termen de salubrizare a terenului 24 aprilie 2023.

  Inspecția de mediu efectuată de către comisari ai GNM – Comisariatul Județean Arad în data de 05.04.2023 a fost susținută privind legitimarea persoanelor responsabile de faptele contravenționale de un efectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad”, a transmis Garda de Mediu Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.