duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu intră mâine în grevă de avertisment

  de - | 25 aprilie 2017, 2:16 PM | Știri Arad

  3

  Comunicat Garda de Mediu. Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că sustine egalizarea salariilor, așa cum este normal și corect, între salariații gărzii de mediu și cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuții de monitorizare, inspecție și control.

  Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune și gravă disfuncționalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Național al Gărzii de Mediu a hotărât declanșarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie 2017, între orele 14.00 – 16.00.

  În această perioadă, nu se vor desfășura activitățile specifice gărzii de mediu și nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel național.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Astia din Arad cel putin nu vreau sa generalizwz au obrazul ca talpa bocancului daca spera ca prin „egaizare sa li se mareasca salariile de vreme ce tot cartierul Alfa si nu numai ( depinde cum bate vantul)cu precadere este cred ca nu exista in Arad farmacii mai goalite de clienti petru antibiotice spreyuri nazale etc. fiind inecati in fumurile de cauciucuri incendiate pentru recuperarea sarmei desi cei de la garda de mediu sustine ca nu cumpara sarma.Serios?! ia sa vedeti incercati orcare si duceti si va veti convinge…in fiecare noapte,iar nesismtiti de ei vine in contrale ca sa-i invete sa aprinda numai noaptea si cum sa se ascunda mai bine prin gropile din apropiere de fer vechii,iar ei ia mita,spaga si dispare cum au venit,nu mai zic ca fie care control este anuntat ia cei doi incendiatorii paznici de la fer vechii cu familiile lor bine cunoscuti de altfel de toti iti rade flegmatic in bot dupa fiecare control.

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. De vreme ce ei primesc 60% din salar tot felul de sporuri printre care ..si sporul de noapte,dar ei noaptea nu lucreaza si aceste sporuri le primesc incepand de la sofer,secretara si femeie de servici toata lumea fara exceptie din cadrul GNM,si atunci ce mai vor? de vreme ce sunt cu totii platiti …si atunci cand doarme!!! cat de corupti sunt se vede din rezolvarea genocidului fumului cauciucurilor de pe intreg cuprinsul str Marului ,a cartierului Alfa .

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.