vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Garda de Mediu dă ultimatum pentru curățarea brațului mort al Mureșului, de lângă Trei Insule

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 12:18 PM | Știri Arad

  1

  În cursul zilei de joi 18 iunie, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Arad au constatat depuneri ilegale de deșeuri amestecate (0,5 mc), pe o suprafață de aproximativ 50 mp în partea de sud (brațul mort al Mureșului) a zonei Trei Insule.

  Având în vedere că terenul identificat aparține de Unitatea Administrativ Teritorială Arad, s-a acordat un termen de 5 zile (până la data de 26 iunie) în vederea salubrizării zonei respective, în caz contrar urmând a fi aplicate prevederile legislației în vigoare.

  Trebuie specificat că aceea locație a mai fost supusă unei operațiuni de salubrizare de către Primăria Arad în urma controlului Gărzii Naționale de Mediu, dar într-un timp foarte scurt locul respectiv s-a transformat din nou într-o regretabilă groapă de gunoi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.