Garda de Mediu dă ultimatum pentru curățarea brațului mort al Mureșului, de lângă Trei Insule

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 12:18 PM | Știri Arad

  1

  În cursul zilei de joi 18 iunie, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Arad au constatat depuneri ilegale de deșeuri amestecate (0,5 mc), pe o suprafață de aproximativ 50 mp în partea de sud (brațul mort al Mureșului) a zonei Trei Insule.

  Având în vedere că terenul identificat aparține de Unitatea Administrativ Teritorială Arad, s-a acordat un termen de 5 zile (până la data de 26 iunie) în vederea salubrizării zonei respective, în caz contrar urmând a fi aplicate prevederile legislației în vigoare.

  Trebuie specificat că aceea locație a mai fost supusă unei operațiuni de salubrizare de către Primăria Arad în urma controlului Gărzii Naționale de Mediu, dar într-un timp foarte scurt locul respectiv s-a transformat din nou într-o regretabilă groapă de gunoi.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.