Garda de mediu a inventariat depozitele neautorizate de deșeuri din Arad

  de Special Arad | 13 iulie 2020, 12:27 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 6-8 iulie, comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad au efectuat o nouă inventariere a depozitelor neautorizate de deșeuri din intravilanul municipiului Arad aflate atât pe domeniul public sau privat al Municipiului cât și pe terenurile private.

  Din păcate, situația nu e deloc îmbucurătoare demonstrând în primul rând că educația și respectul față de natură este deficitar.

  În cadrul ședinței organizate la Primăria Arad cu viceprimarul Bulbuc Ionel și directorul tehnic Florea Liliana, în a căror responsabilitate sunt și aceste aspecte și care au manifestat o toleranță zero față de asemenea fapte, s-a stabilit un plan etapizat în vederea eliminării și prevenirii unor astfel de situații, urmând ca după identificarea proprietarilor, alții decât Municipiul Arad, aceștia să fie comunicați Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad în vederea aplicării prevederilor legale în domeniul protecției mediului.

  „Înţelepciune, bunătate celor abjecţi le par abjecte; gunoiul doar pe el se-acceptă.” William Shakespeare – „Regele Lear”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.