duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu a dispus curățarea terenului care aparține UAT Păuliș, de pe albia Mureșului

  de Special Arad | 26 mai 2020, 12:44 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Unul dintre punctele de reper ale judeţului Arad este râul Mureş. Acesta invită turiştii într-o călătorie pentru a experimenta frumuseţea sa diversă, fie cu canoea, fie cu bicicleta, fie cu pasul. „Surpriza” vizitatorilor nu poate fi pe placul nimănui… Pe malul Mureșului se găsesc, din păcate, foarte frecvent, abandonate deșeuri.

  Comisari ai Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad s-au deplasat într-o locație semnalată în presa locală, pe malul Mureșului, în dreptul localității Păuliș – unde au constatat depunerile ilegale menționate în cuprinsul articolului.

  După informarea de către comisarii Gărzii de Mediu a situației conducerea UAT Păuliș a efectuat imediat salubrizarea terenului.

  „Legenda Mureşului – Se spune că era odată un împărat şi o împărăteasă care aveau doi băieţi, ce semănau la chip, dar cu firi foarte diferite: unul era aprig şi tulburat, altul liniştit. Pe unul îl chema Mureş, iar pe celălalt Olt… Oltul a tot alergat printre stânci, spumegând, iar Mureşul a luat-o în altă direcţie, curgând liniştit, între şesuri.”

  Să încercăm să păstrăm frumusețea și curățenia acestor minunate râuri, frați conform legendelor din popor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.