sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu a amendat Primăria Șiștarovăț pentru smulgerea arborilor din fața instituției

  de Special Arad | 2 februarie 2021, 11:30 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Primăria și Poliția din Șiștarovăț, 2012(foto: Google Street View)

  Comunicat. Comisariatul Județean Arad în care se reclama smulgerea unui număr de 6 arbori din fața Primăriei Șiștarovăț în vederea amenajării unei parcări, comisari ai Gărzii Naționale de Mediu s-au deplasat la locația semnalată unde au constatat că cele menționate în sesizare se confirmă.
  Deși exista HCL 65/27.11.2020 a Consiliului local Șiștarovăț în care se aprobă realizarea lucrărilor „PARCARE SEDIU PRIMĂRIE” , s-a trecut la realizarea acestora fără a fi îndeplinite cerințele Legii 24 din 2007-privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.
  S-a aplicat sancțiunea prevăzută în Legea 24/2007, respectiv amendă de 5.000 lei iar ca măsură compensatorie plantarea a unui număr de 8 arbori pe domeniul public din fața sediului Primăriei Șiștarovăț.
  „Mai întâi iubeşti natura, abia mult mai târziu ajungi la om” – Jules Renard, romancier si dramaturg francez (n.1864-m.1910)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.