Galleria Mall va rămâne fără Cora

  de Special Arad | 4 mai 2015, 8:56 AM | Știri Arad

  0

  Conform notificării primite de administrația mall-ului Galleria, din partea conducerii Cora, hipermarketul își va închide porțile începând cu data de 1 iunie. Plecarea va fi definitivă din Arad, compania neavând intenții de relocare.

  Decizia va aduce pierderi de 1 milion de euro hipermarketului, datorită nerespectării contractului încheiat cu GTC România (compania ce deține Galleria), care este semnat pe o perioadă de 10 ani, dar va fi, de asemenea, o mare lovitură și pentru Galleria, plecarea hypermarketului putând să aibă consecințe  asupra numărului clienților.

  Conform  reprezentanților mall-ului, decizia Corei de a pleca s-ar putea totuși schimba în urma negocierilor făcute de GTC de la București, însă șansele sunt greu de preconizat.

  Potrivit dailybusiness.ro, mall-ul Galleria Arad, alături de cel din Piatra Neamț,  deținute de compania GTC, au ajuns să valoreze de patru ori mai puțin decât în 2013 (doar 8 milioane euro, față de peste 35 milioane euro în 2013), reevaluarea având la bază ofertele de cumpărare primite pentru active.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.