ExclusivGalleria Mall are un nou manager. Vine din politică și vrea să repună centrul comercial pe picioare

  de Andrei Fuliaș | 30 ianuarie 2017, 6:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. În urmă cu două luni, Special Arad anunța că centrul comercial Galleria Mall din Arad și-a schimbat patronatul. Atunci, dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Center (GTC), aflat în proces de schimbare a strategiei de investiții în România, a vândut centrul comercial din Arad cu 2,1 milioane de euro companiei Mercury Commercial Center, controlată de către omul de afaceri sirian Abdulwahed Nour Ideen.

  Special Arad a aflat astăzi că, după schimbarea acționariatului, centrul comercial Galleria Mall și-a schimbat și managerul. Sursele noastre spun că, începând din aceste zile, noul manager al Galleria Mall Arad va fi nimeni alta decât Simona Allice Man.

  Citește și: Galleria Mall a fost vândut! GTC schimbă strategia. Noul proprietar este Nour Ideen

  Cine este Simona Man?

  Cei mai mulți au auzit de Simona Man odată cu înființarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), atunci când aceasta a preluat funcția de președinte. Puțini știau la acea vreme cine este Simona Man și faptul că aceasta este de fapt arădeancă la origini. Aceasta s-a născut în Arad și a copilărit în cartierul Sânnicolau Mic.

  Despre Simona Man s-au scris multe după intrarea în politică. După desființarea PP-DD, Simona Man a trecut, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi de partid, la UNPR-ul condus la acel moment de către Gabriel Oprea.

  Inginer de profesie, cu specialitatea în industrie alimentară, dar și cu un master în administrație publică și putere executivă, Simona Man a ocupat și funcții publice precum cea de președinte al Autorității Naționale pentru Turism, cu rang de secretar de stat, eliberată din funcție de Victor Ponta pe 30 aprilie 2015, numind-o secretar de Stat la Ministerul Agriculturii. A ocupat și postul de director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), coordonând activitatea Direcției Efectuare și Contabilizare Plăți Fonduri Europene, a direcției Economice și Serviciul de Recuperare Datorii.

  Părinții Simonei Man au fost, de asemenea, implicați politic în momentul în care aceasta conducea PP-DD. Tatăl ei, Gheorghe Seculi (n. red. a nu se confunda cu Gheorghe Seculici), a fost consilier județean, în vreme ce mama acesteia, Viorica Rotaru, a ocupat funcția de consilier local municipal. Ambii aleși, desigur, pe listele partidului pe care fiica lor îl conducea.

  1436976137299

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cu violentul și bădăranul ei tată, va fi și ea un Nou Pistru prin Arad. O să dea la greu „mici și bere” la Mol … și o să o vedem primăriță în scaunul eliberat de DNA.

   Steagul UE te bulversează. Că fără el ai jura cu mâna pe biblie că este o Tovarășă din Comitetul Central.

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. O, da, ce surpriza! Soc, soc, breaking news! Nici dracu nu ar putea face mall-ul ala sa functioneze! Cine sa mearga acolo? Care is din zona Vlaicu, Intim, merg la Atrium…Bou Rosu, Micalaca, Aradu Nou, etc, merg la Iulius in Tm, cam tot atata timp se face pana acolo si ala chiar e mall:)..Dar sigur o sa faca dna Man treaba si Galleria va inflori…ca si PPDD…sau UNPR…

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.