marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Galaxy Buds Pro, un excelent set de căști wireless cu ANC de la Samsung

  de - | 25 ianuarie 2021, 9:59 AM | IT

  0

  La evenimentul online Galaxy Unpacked 2021, alături de seria Galaxy S21, Samsung a anunțat și un nou set de căști wireless – Samsung Galaxy Buds Pro. Noul set de căști Samsung are ANC – anularea activă a zgomotului și certificare IPX7. Nu sunt multe seturi de căști wireless cu acest rating pe piață.

  În acest caz, X implică faptul că nu avem nicio informație despre nivelul de protecție împotriva prafului. Foarte important aici este numărul 7! Adică dispozitivul este rezistent la apă, poate fi complet scufundat în apă de 1 metru adâncime timp de până la 30 de minute și totuși poate funcționa după aceea.

  Samsung Galaxy Buds Pro oferă un sunet clar și o experiență perfectă pe toate dispozitivele Samsung. Cu noul set Samsung a trecut la alt design, lăsând la o parte boabele de fasole Galaxy Buds Live,  în favoarea unui design standard al căștilor, asemănător cu restul liniei Galaxy Buds.

  Samsung afirmă că Galaxy Buds Pro cu ANC poate reduce zgomotul de fundal cu până la 99% și, dacă este adevărat, este un lucru impresionant. Puteți modifica intensitatea ANC în aplicația mobilă, conform Android Authority. De asemenea, acceptă sunet ambiental și puteți amplifica zgomotul de fundal până la 20 dB.

  Setul Galaxy Buds Pro sesizează când vorbiți și trece automat de la modul ANC la modul ambient, reducând în același timp volumul din căști. De asemenea setul Samsung are tehnologia tehnologia Dolby Head Tracking integrată. Aceasta va permite utilizatorilor de smartphone-uri și tablete Galaxy să „se bucure de un sunet realist și captivant” în timp ce vizionează videoclipuri, astfel încât sunetul să rămână centrat în cazul în care sunt în mișcare.

  Fiecare cască Galaxy Buds Pro găzduiește un sistem cu trei microfoane pentru reducerea zgomotului cauzat vântului, deci ar trebui să puteți efectua apeluri telefonice foarte clare în condiții de vânt. Un tweeter de 6,5 mm și un woofer de 11 mm sunt în fiecare carcasă, iar sistemul dual-driver facilitează notele clare pentru bas și înalte. Funcționează prin Bluetooth 5.0 și acceptă codecul Samsung Scalable , AAC și SBC.

  Deși setul Galaxy Buds Pro nu acceptă Bluetooth multipoint, acestea pot comuta automat între orice dispozitiv Samsung Galaxy și PC-uri Windows. Să presupunem că redați muzică pe telefon, dar apoi începeți să redați un videoclip de pe tabletă. Galaxy Buds Pro va detecta automat ieșirea audio a noului dispozitiv și va reda în consecință. Galaxy Buds Pro păstrează modul de joc din generațiile anterioare Galaxy Buds, ceea ce permite un sunet cu latență redusă pentru jocuri și redare video.

  Galaxy Buds Pro poate rezista până la cinci ore de redare cu anularea zgomotului activată, iar carcasa oferă o rezervă  suplimentară de baterie de 13 ore. Cu ANC dezactivat, „mugurii” Samsung durează opt ore, iar carcasa oferă apoi încă 20 de ore de joc. Cu doar trei minute de încărcare de la 0%, vă puteți bucura de 30 de minute de redare. Carcasa se încarcă prin USB-C, Qi și PowerShare. O puteți pune pe spatele unui dispozitiv Samsung compatibil și datorită tehnologiei PowerShare se pot încărca de la telefon.

  Setul Samsung Galaxy Buds Pro este oferit gratuit la precomanda unui Samsung Galaxy S21 Ultra, iar separat costă 299 de euro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.