duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Gala RandoROM Arad 2023 – Celebrând excelența în ciclismul de anduranță

  de Special Arad | 14 noiembrie 2023, 8:32 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Se anunță un eveniment plin de mândrie și realizări, Gala RandoROM Arad 2023, care va avea loc la data de 8 decembrie 2023, ora 18:00, la prestigiosul Hotel Leon din Arad.

  Gala RandoROM Arad reprezintă o ocazie unică de a celebra și de a onora excelența din lumea ciclismului de anduranță. Evenimentul își propune să recunoască și să premieze performanțele deosebite ale cicliștilor din regiunea de vest a țării și nu numai, evidențiind contribuțiile semnificative aduse în acest domeniu.

  Cu o istorie bogată în susținerea sportului și a comunității cicliste, Gala RandoROM Arad va aduce în prim-plan realizările remarcabile, dedicarea și efortul depus de cicliștii angrenați în această disciplină plină de provocări.

  Evenimentul va găzdui prezentări speciale, momente de recunoaștere a excelenței sportive, discursuri motivaționale și un cadru festiv care să celebreze atât cicliștii și partenerii proiectului, cât și pasiunea pentru ciclismul de anduranță.

  Partenerii evenimentului, anunțați până în momentul actual sunt: Centrul Cultural Județean Arad, Puiul Regal, SIGI Music, Paul Bar Events, Lexus Publicitate, AVON, Restaurant & Hotel Leon, Casa Muscă și Combinatul Agroindustrial Curtici, Crama Andronic, Food Point, Pepsi și Aqua Carpatica.

  Pentru mai multe informații și detalii privind participarea, organizatorii îi invită pe cei interesați să contacteze echipa de comunicare prin următoarele canale de comunicare:
  E-mail: [email protected]
  Telefon: +40 754 977 700
  Persoană de contact: Cristina Gheorghe

  Pentru mai multe informații și actualizări, accesați pagina oficială a evenimentului sau pagina de Facebook RandoROMArad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.