Gala Inspir Arad – un spectacol cu Adrian Păduraru, la Cinema Arta

  de Special Arad | 19 iunie 2019, 8:30 AM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad vă invită în data de 20 iunie 2019, începând cu ora  20.00, la Cinema Arta din Arad, unde va avea loc un eveniment inedit, marca #InspirArad – Gala „Inspir Arad.”

  Invitatul special al Galei este îndrăgitul actor Adrian Păduraru, care promite o seară magică, încărcată de emoții, interpretând piese iubite din repertoriul românesc.

  Organizatorii spun despre Gala „Inspir Arad” că este un omagiu adus cetățenilor din orașul Arad și vine să încununeze întreaga campanie de promovare a valorilor, a culturii, a tradiției și a locuitorilor arădeni.

  Despre Adrian Păduraru

  A jucat în numeroase producții cinematografice : „Declarație de dragoste” și „Extemporal la dirigenție”, în regia lui Nicolae Corjos (1987) și „Chirița în Iași”, în regia lui Mircea Drăgan (1988), cât și în piese de teatru: „Sganarel”, „Don Juan – Don Juan”, de Molière, regia: Irina Popescu Boieru – 1998, „Bogdan – Apus de soare”, regia: Eugen Todoran – 2004 sau „Peer Gynt” – Peer Gynt de Henrik Ibsen, regia: Cristian Ioan – 2005.

  Despre Proiectul “Inspir Arad”, mai multe detalii aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.