joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gafă la Loteria din Iowa: mai mulți „câștigători” au primit bani pe numere greșite

  de - | 5 decembrie 2023, 3:50 PM | Internaţional

  0

  (foto: Powerball Lottery / Facebook)

  Norocul a fost de partea mai multor persoane care au jucat la Loterie în statul american Iowa. Chiar dacă inițial nu au nimerit numerele potrivite, o eroare a sistemului a făcut ca persoanele care în normal nu ar fi câștigat, să primească marile premii, scrie Antena3.ro, citând People.

  Oficialii loteriei din Iowa au postat numerele Powerball greșite pentru extragerea de luni seara, făcându-i pe învinși, câștigători, chiar dacă doar pentru un scurt moment.

  „Ca parte a procedurilor Loteriei Iowa, două persoane din două locații diferite introduc ambele rezultate de la extragerile loto înainte de a fi înregistrate oficial în sistemul de jocuri de noroc al loteriei la nivel de stat. Dar când au fost introduse numerele câștigătoare de la extragerea Powerball de luni, unele dintre numere au fost introduse incorect din greșeală”, au explicat oficialii.

  Numerele incorecte au fost publicate la aproximativ 12.30 a.m., ora locală, și au rămas pe site până la aproximativ 7.30 a.m. Premiile la extragerea Powerball câștigate cu numere incorecte variază de la 4 dolari până la 200 de dolari.

  „Câștigătorii de ocazie” au putut să-și încaseze biletele pe o perioadă de aproape șapte ore.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.