joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gabi Vasiliu conduce antrenamentele echipei UTA! Trei antrenori și cinci jucători sunt în izolare

  de Lucian Dănilă | 17 februarie 2021, 1:55 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Gabi Vasiliu conduce de două zile antrenamentele echipei UTA. Antrenorul principal, Gyuszi Balint, este de mai bine de o săptămână în izolare, el urmând a ieși doar marți, la o zi după meciul cu FC Botoșani. Tot atunci va ieși din izolare jucătorul Crini Bustea, infectat și el cu COVID-19.

  De vineri, dinainte de plecarea pentru meciul cu Chindia, în izolare a intrat și Simos Roumpullakou. Testat negativ la testele rapide după ce el a anunțat că are simptome de coronavirus, greco-albanezul a ieșit pozitiv la testul cu aparatul PCR.

  Acum, înainte de meciul cu FC Botoșani, staff-ul tehnic dar și jucătorii din lotul UTA Arad au trecut prin „proba” testelor rapide. Șase persoane eu ieșit pozitive, trei fiind din staff-ul tehnic, iar alți trei sunt jucători. Astfel, de ieri s-au izolat antrenorii Alin Pânzaru, Cezar Zanfir și preparatorul fizic Alexandru Radu, dar și jucătorii Florin Iacob, Cipri Rus și Alexandru Benga.

  În această dimineață tot lotul a efectuat testarea cu aparatul PCR, urmând ca rezultatele să sosească deseară după orele 19.

  În lipsa a patru antrenori din cinci, antrenamentele echipei UTA în aceste zile sunt conduse de antrenorul cu portarii, Gabi Vasiliu, el fiind singurul sănătos după ce a fost infectat cu COVID în urmă cu aproximativ două luni. Gabi Vasiliu respectă planul de antrenament stabilit de antrenorul Gyuszi Balint și este ajutat de șeful Academiei UTA, Cristian Păcurar.

  După ce au acuzat probleme fizice la ultimele meciuri, Alexandru Albu și Erico da Silva se antrenează cu echipa dar au parte de un program special. Un alt jucător care a acuzat probleme fizice în ultima perioadă este brazilianul Roger, dar el se antrenează normal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.