sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Gabi a plecat spre o lume mai bună… Povestea tânărului decedat în accidentul de ieri

  de Andrada Bobiș | 21 octombrie 2022, 8:06 AM | Povești despre oameni | Topic special

  1

  Așa cum bine știe toată lumea, în după-amiaza zilei de ieri, 20 octombrie 2022, a avut loc o nenorocire. Un tânăr care avea toată viața înainte, o persoană veselă și cu zâmbetul mereu pe buze, a plecat într-un mod tragic de lângă cei care îl cunoșteau.

  Citește și Cum s-a produs accidentul în urma căruia un motociclist și-a pierdut azi viața | Imagini video cu impact emoțional

  Detaliile pe care le-am aflat despre tânărul motociclist care a murit sunt cutremurătoare.

  Gabi, așa cum îi spuneau apropiații, se întorcea de la lucru, iar într-o fracțiune de secundă, viața acestui tânăr a fost curmată brusc la doar 21 de ani. Era un tânăr plin de viață, în spatele căruia se ascundea o poveste extrem de tristă. Atunci când a venit pe lume, din motive pe care nu le știm și poate nu le vom afla niciodată, părinții lui Gabi l-au dat la orfelinat. A crescut mare, iar părinții și-au dorit să-și îndrepte greșeala și au vrut să-l ia acasă.

  Chiar dacă Gabi a suferit enorm de mult în copilărie, el n-a arătat niciodată celor din jurul lui această suferință. A fost un tânăr bun la suflet, un prieten adevărat pentru cei care-l cunoșteau și un băiat muncitor.

  Însă, de acum înainte, toată lumea își va aminti cu tristețe de ziua de 20 octombrie, ziua în care le-a fost luat un prieten, un fiu sau măcar un cunoscut. De acum, Gabi va fi un înger pentru mama care i-a dat viață.

  De asemenea, îndurerați sunt și colegii de serviciu, dar și profund cutremurați de când au aflat de tragedia care a avut loc, înmărmuriți la gândul că Gabi, colegul lor, nu va mai veni niciodată la muncă. Chiar de aceea, pentru că îl cunoșteau și îi știau povestea, aceștia deja au început să se mobilizeze în așa fel încât familia să aibă tot ce e necesar pentru a-l conduce pe Gabi pe ultimul său drum…

  Condoleanțe familiei! 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.