sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Futsal: Victoria de la Cluj și calificarea, dedicate lui Ionuț Popa

  de Dan Lazăr | 15 decembrie 2019, 2:35 PM | Şimand | Sport

  0

  Singura echipă de futsal din Arad prezentă în competițiile organizate de FRF, Șoimii Șimand, a câștigat (și) în ultima rundă a Seriei a 4-a din CN Under 19. Elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au impus pe terenul echipei Clujana Cluj-Napoca, scor 10-9 (4-6).

  „Vrem să dedicăm această victorie și calificarea în faza următoare a competiției antrenorului Ionuț Popa, care, după cum bine se știe, trece prin momente grele. Mulți dintre jucătorii noștri îi datorează și lui Ionuț Popa drumul fotbalistic pe care au ajuns. Nu putem uita că Ionuț Popa a fost mereu alături de minifotbal și futsal, dovadă și campionatul de minifotbal pe care la organizat ani de zile la baza sa”, au ținut să precizeze oficialii clubului din Șimand.

  Sub Feleac, Șoimii a contat pe: Borod R. (3 goluri), Dagău A. (2), Cordoș A. (2), Jurj N. (2), Stejar A. (1), Malița R., Ujoc P. și Ujoc D.

  În faza secundă a CN de tineret (singurul „juvenil” organizat de FRF la futsal), Șoimii Șimand va face parte dintr-o serie de cinci echipe, primele două din cele două serii urmând a accede la turneul final.clas

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.