miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

    Futsal: Juniorii Șimandului au trecut de CFR Timișoara, scor 9-3. Duminică e rândul seniorilor

    de Dan Lazăr | 28 octombrie 2023, 10:54 AM | Recomandările editorilor | Şimand | Sport | Știri Arad

    0

    În acest sfârșit de săptămână, sala de sport din Șimand găzduiește două partide oficiale de futsal. Balul l-au deschis juniorii de la ACS Șimand, care au dispus de CFR Timișoara, scor 9-3 (4-2) de CFR Timișoara, în primul meci susținut în seria de vest a Campionatului Național Under 19.

    Golurile gazdelor au fost reușite de: Andrei Cordoș (min. 1, 5, 8, 31 și 39), Darius Galeancu (min. 12), Florin Năstase (26, 27) și Dominic Cheta (29).

    Din seria Șimandului mai fac parte echipele devene, ACS West și SCM.

    Duminică, vine rândul seniorilor, care vor înfrunta, începând cu ora 12.00, pe CSM Târgu Mureș, în cadrul rundei cu numărul VI din Liga I. Este prima oportunitate reală pentru șimăndanii profesorului Daniel Mărcuș de a „sparge gheața”, ambele combatante având zero în dreptul punctelor acumulate.

    Citește și: La Șimand vine, sâmbătă, campioana României la futsal! ACS Șoimii debutează în prima ligă

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.