joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Furnizarea apei potabile, întreruptă marți pe 11 străzi din Arad și în localitățile Zimand Cuz și Utviniș

  de Special Arad | 1 august 2023, 8:58 AM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă anunță că marți, 01.08.2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Arad pe străzile C. Radnei- nr. impare (între str. Argeș – str. Șiriei) str. Lipovei, str. Argeș, str. Prutului, str. Podgoriei, str. Zoe, str. Amurgului, str. Constanța, str. Păuliș, str. Junilor, str. Șiriei – pentru lucrări de montare a contoarelor inteligente.

  Tot astăzi, în intervalul orar 08:00 – 15:00, în zona localității Zimand Cuz vor avea loc lucrări de întreținere si mentenanță la rețeaua de distribuție și din cauza acestor lucrări, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în localitățile Zimand Cuz și Utviniș.

  „Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj”, transmite Compania de Apă Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.