miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Înarmat cu o furcă, un bărbat din Ungaria a distrus camera foto a mașinii Google Street View

  de Special Arad | 27 mai 2023, 2:31 PM | Internaţional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă)

  Echipamentul mașinii care fotografia străzile în localitatea maghiară Balatonőszöd din Ungaria a fost avariat de un localnic nervos, relatează Sonline.hu.

  Polițiștii au declarat portalului de știri că în data de 22 mai 2023, în jurul orei 11:00, făptuitorul a fost iritat că mașina companiei Alphabet (Google) făcea fotografii 360° pe stradă, chiar dacă aceasta avea permis oficial. Bărbatul a tras șoferul mașinii deoparte, l-a interogat extrem de nervos, după care a distrus complet sistemul de camere cu o furcă.

  Victima a anunțat Poliția, care la scurt timp l-a arestat pe bărbatul agresiv și l-a adus la secția din Siófok. Anchetatorii l-au interogat pe bărbatul de 51 de ani din Balatonőszöd sub suspiciunea întemeiată de comiterea infracțiunii de vandalism.

  Google Street View a subliniat într-un anunț din luna martie că imaginile sunt supuse unei proceduri ample înainte de publicare, în conformitate cu legea drepturilor la protecția datelor cu caracter personal, ascunzând fețele oamenilor și plăcile de înmatriculare ale mașinilor, astfel încât acestea să nu fie identificabile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.