Mascații au intervenit în forță! Au prins doi infractori care au atacat cu furca polițiștii (FOTO)

  de Special Arad | 5 July 2016, 5:11 PM | Regional

  0

  Operațiune în forță a polițiștilor de la Recaș, împreună cu cei din trupele speciale în această după-amiază, în cartierul timișorean Mehala, pentru prinderea celor doi suspecți fugari căutați pentru ultraj.

  Cei doi au sărit cu o furcă și cu un par la doi agenți ai Poliției Recaș, care investigau un posibil furt, pe unul dintre ei l-au și lovit, după care au fugit. Polițiștii din Recaș au reușit să adune informații și să stabilească faptul că cei doi se ascundeau într-o casă din cartierul Mehala din Timișoara.

  Forțele de ordine s-au pregătit de intervenție, au înconjurat zona, iar când suspecții au luat-o la fugă când au văzut duba forțelor speciale. Au fost rapid prinși de mascați, care i-au imobilizat și încătușat. Frații Lingurar Haiduc și Lingurar Patragică au un trecut violent, ambii având condamnări pentru tâlhărie după atacuri cu arme albe asupra victimelor.

  CITEȘTE MAI MULTE DETALII CU UN CLICK AICI

  FOTO: PRESSALERT

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.