vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fundația Țiriac caută viitori tenismeni la Arad. 30 de locuri alocate orașului nostru într-un program gratuit

  de Dan Lazăr | 1 septembrie 2023, 1:19 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Fundația Țiriac lansează “Programul național de inițiere în tenis” ce constă în cursuri gratuite de inițiere în tenis pentru copii. Programul se va desfășura concomitent în orașele Brașov, Bacău, Cluj-Napoca și Arad și are scopul de a identifica copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani cu înclinații și interes pentru practicarea tenisului.

  Micuții vor frecventa gratuit, în perioada 22.08.2023 – 18.04.2024, cursurile de inițiere ce vor putea avea loc în oricare din zilele de luni până duminică, începând cu ora 12:00, în funcție de programul ce va fi stabilit de clubul sportiv partener al Programului din fiecare locație și de disponibilitatea bazei sportive care va găzdui activitățile de inițiere în tenis. Intervalul orar va fi stabilit în așa fel încât să nu intervină, pe cât posibil, cu activitățile educaționale ale participanților.

  Patru orașe, cuprinse în acțiunea gândită de Ion Țiriac

  Selecția și înscrierile în Program se vor desfășura în intervalul 22.08.2023 – 15.09.2023, în limita celor 120 de locuri disponibile alocate Programului, din care: 30 de locuri vor fi alocate orașului Brașov, 30 de locuri vor fi alocate orașului Bacău, 30 de locuri vor fi alocate orașului Cluj-Napoca și 30 de locuri vor fi alocate orașului Arad.
  Toate solicitările de înscriere vor fi transmise către adresa de e-mail [email protected] și vor cuprinde în mod obligatoriu următoarele informații:
  – Numele complet al persoanei care transmite solicitarea și calitatea acesteia în raport de copilul înscris (părinte/tutore etc.),
  – Numărul de telefon la care poate fi contactat părintele/tutorele copilului pentru care se dorește înscrierea,
  – Numele complet al copilului care dorește/pentru care se dorește înscrierea,
  – Vârsta exactă a copilului care dorește/pentru care se dorește înscrierea,
  – Indicarea unei singure locații pentru care se dorește înscrierea în Program (Brașov. Bacău Cluj-Napoca sau Arad),
  – Confirmarea că părintele/tutorele care adresează solicitarea a luat la cunoștință de conținutul prezentului Regulament și accepta participarea copilului la Program în condițiile Regulamentului.
  După încheierea perioadei de înscriere în Program și până la data de 17.09.2023 orele 12:00, Organizatorul va analiza solicitările primite și va aloca cele 30 de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele 4 locații din țară, primilor 30 de solicitări în ordinea înscrierilor și care au fost declarate valide (care îndeplinesc toate condițiile și criteriile de mai sus), aferente fiecăreia dintre cele 4 locații.
  Reamintim că între 25 septembrie și 1 octombrie, Fundația Țiriac va organiza la Arad, pe terenurile clubului „UTA – TenisProfi”, un turneu internațional masculin, Trofeul „Ion Țiriac”, cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.