marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comisarul șef Florin Turnagiu, numit cu împuternicire încă trei luni ca adjunct al IPJ Arad

  de Alin Olteanu | 1 iulie 2023, 1:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comisarul șef Florin Turnagiu va mai rămâne, potrivit informațiilor pe care le deținem, încă trei luni pe funcția de adjunct al IPJ Arad. Scriam asta în aprilie 2023. Ei bine, de astăzi, 1 iulie 2023, același Florin Turnagiu este împuternicit, tot pentru o perioadă de trei luni, pe cealaltă funcție de adjunct a IPJ Arad, vacantă de mult timp.

  Venit la IPJ Arad la 1 iulie 2022 de pe funcția de șef Serviciu Rutier din cadrul IPJ Timiș, Turnagiu a fost, în aprilie, la cea de-a patra împuternicire pe funcția de adjunct al inspectorului șef.

  Astfel că la întrebarea „de ce e împuternicit pe cealaltă funcție de adjunct?” răspunsul este extrem de simplu: fiindcă împuternicirea se poate face pe maxim un an, iar acestuia i „s-a umplut paharul”, așa încât, încă trei luni, Turnagiu e adjunct al inspectorului șef, dar, în acte, cu alte atribuții.

  Comisarul șef Florin Turnagiu a venit la IPJ Arad împreună cu cel care acum este inspectorul șef al Poliției arădene, comisarul șef Dan Stoicănescu. Ambii ofițeri au fost împuterniciți pe funcții la 1 iulie 2022: comisarul șef Dan Stoicănescu a venit – de la IPJ Timiș –  pe funcția de inspector șef, iar comisarul șef Florin Turnagiu pe cea de adjunct.

  La sfârșitul anului trecut, Stoicănescu a participat la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Arad, pe care l-a trecut cu nota 8.03.

  Cealaltă funcție de adjunct al IPJ Arad rămâne așadar vacantă până când un ofițer are susținerea necesară pentru a ocupa scaunul. Chiar și dacă doar cu împuternicire.

  Cititi și: Adjunctul IPJ Arad, Florin Turnagiu, implicat într-un accident care a avut loc pe Calea Timișorii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.