sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Fumatul ucide! Accident mortal pentru că s-a aplecat după pachetul de țigări

  de Special Arad | 2 mai 2015, 2:41 PM | Naţional

  0

  Accident tragic de 1 mai pe șoseaua ce leagă Timișoara de Vama Moravița. Un bărbat.șoferul autovehiculului, a murit, iar familia lui a ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de mai multe ori.

  Tragedia a avut loc între localitățile Deta și Denta, și, conform opiniatimisoarei.ro, totul s-a datorat unui moment de neatenție a șoferului în vârstă de 52 de ani. Soția acestuia a povestit că bărbatul, în timp ce conducea, s-a aplecat după un pachet de țigări căzut între scaunele mașinii!

  Șoferul, un bărbat de 52 de ani, a murit pe loc, iar soția, aflata pe scaunul din dreapta, fiica și soacra care erau în spate, au fost rănite. Mai multe ambulanțe au sosit la locul accidentului pentru a prelua răniții, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Foto: opiniatimisoarei.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.