miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Frontierele Serbiei sunt deschise. Guvernul de la Belgrad a eliminat măsurile de carantină și testarea străinilor care intră în țară

  de - | 22 mai 2020, 7:58 AM | Internaţional

  0

  Frontierele Serbiei sunt deschise de vineri pentru toţi străinii, fără testare sau carantină, transmite dpa, citată de Agerpres.

  Guvernul de la Belgrad a decis joi să nu mai impună restricţiile aplicate până acum la intrarea în Serbia a cetăţenilor altor ţări, cărora li se permitea oricum accesul doar în cazuri excepţionale.

  De vineri, străinii vor fi doar informaţi la frontieră, prin intermediul unor pliante, despre riscurile epidemiei de coronavirus.

  În ultimele săptămâni, în Serbia a scăzut numărul de cazuri noi de contaminare cu coronavirus. Totalul înregistrat până joi era de 10.919 cazuri, din care 237 au dus la decese.

  Sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.