miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Frați întru Charlie, ne-am scos: avem un PROFET aici, sub ochii noștri, de care să facem mișto cât vrem: el este SAMUEL CABA – de la Râul Trezirii SRL

  de Special Arad | 10 ianuarie 2015, 4:03 PM | LOL | Video

  1

  Sau o  retropres… o restrospres… retropresctivă cu Samuel Caba-Internațional, la Seara Profetică…

  Noi v-am mai zis, aici, că nu trebuie… niciun rost nu are… și niciun efect pozitiv nu provoacă să te iei de profeți consacrați și care au trăit și murit acum mii de ani… când ai lângă tine o puzderie de caricaturi în viață și care trăiesc bine… spre foarte bine mersi…

  Uită-te, frate întru Charlie, la Samuel Caba. „Profetul” de la Vagoane este foarte încântat… mai cu seamă de sine însuși este deosebit de încântat… marcat chiar de copleșitoarea misiune cu care l-a înzestrat… cine știe cine l-o fi înzestrat cu darul profeției despre nimic…
  În slujba ce urmează (slujba în sensul de „job”… să ne înțelegem), dacă îl urmărim cu atenție, observăm cât de greu s-a abținut să nu ne spună nimic, timp de mai bine de o oră și jumătate. Recunoaștem din capul locului, abia ne-am abținut și noi… să nu spargem laptopul de pământ… dar să ne spargem de râs nu ne-am abținut… Nu credem că vreunul din cititorii noștri să își poată reține hohotele în fața acestei adevărate tirade de imbecilități înșirate cu o nonșalanță… absolut profetică.

  Dacă pe pastorul Caba l-a uns Dumnezeu, chiar când a urcat scările, pe noi, probabil, ne va unge Diavolul că ne permitem să râdem de el. Dar ce să-i faci? Râdem, glumim… nimic fără Domnul! E weekend, doară!

  Dacă aveți suficientă răbdare, merită să urmăriți întreaga slujbă înregistrată. Noi vă spicuim doar o singură „perlă” marca Samuel Caba-Internațional:

  Țineți mâinile sus și… „Dacă voi mă veți iubi, dacă îl iubiți pe Dumnezeu, o să aveți acces la informații clasificate”

  Citește și Dimploma „Râul Trezirii în pustietatea Insulei Thassos” se acordă fratelui nostru întru Domnul, Samuel Caba

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. În fond nimeni nu deține formula ideală a Credinței. Nimeni nu crede pînă la capăt așa cum a fost Acel IIsus, Fiu de Dumnezeu și Mântuitor. Unii se nasc genii, alții handicapații, alții cu o viață ștearsă din care nu învață nimic. Religia e aproape înafara legii în școli și totuși se moare pt o caricatură religioasă. Unii reușesc să cunoască ceva din Credință în religia, cultul în care au fost botezați. Alții își leapădă credința trecând la alta, acolo unde îi cheamă sufletul, spiritul slab sau interesul. Am urmărit (cu greu) aproape tot discursul lui caba. Am mai văzut de-astea la toți pocăiții etc. Mă abțin să critic deși vorbele multe, prea multe – în numele Domnului, strică. Rugăciunea e esență. Vorbind atât de mult spui multe prostii( profeții) ba chiar am izbucnit în râs de câteva ori… ” îl iubești pe Domnul ești calificat la informații”… Mă lași?! N-am nevoie de nicio informație de Sus. Treaba noastră este să ASCULTĂM de Domnul prin învățăturile Mântuitorului. Atât. Restul e TEATRU de prost gust. Niciodată nu rămâne vorba ci FAPTA. Nu-mi permit să fac mișto de nimeni. În Biblie se reflectă acest lucru prin îndemnul de a nu-ți bate joc de aproapele oricât de sărac sau prost este. Cei care înșeală sufletele își vor primi plata lor. Dar tu de ce te lași înșelat? În lume sunt mii de forme de credință. Curios, nimeni nu a luat în batjocură credințele triburilor. Toate formele de credință se contopesc SUS într-una singură. Dumnezeu nu-și bate joc de nimeni. Dar pedepsește răul și răutatea. Am mai spus: suntem dezbinați pe pământ. Când vom fi într-adevăr UNIȚI atunci vom avea toți o singură credință. Dar asta înseamnă EVOLUȚIE. Până când aceasta nu e, nimic nu e.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.