Francois Hollande: Franţa este în război

  de - | 27 July 2016, 8:05 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele francez a făcut o declaraţie de presă în această seară, după atacul de la o biserică din Rouen, în timpul căruia preotul paroh în vârstă de 84 de ani a fost ucis de doi adepţi ai organizaţiei Stat Islamic, potrivit Digi24.ro

  El a avertizat că acest război, împotriva terorismului, va fi de lungă durată. În acelaşi timp, presa franceză scrie că un prieten al unuia dintre cei doi terorişti susţine că tânărul i-a spus în urmă cu două luni că va ataca o biserică.

  „Ţara noastră este în război. O luptă se duce în exterior, în Siria şi Irak. O alta este în interior împotriva jihadiştilor, a extremiştilor, a teroriştilor. Iar adevărul este că acest război va fi de lungă durată. Şi vă asigur că-l vom câştiga”, a mai spus Francois Hollande.

  Preşedintele francez şi-a anulat vizita lucru pe care urma să o facă miercuri în Cehia. Este a doua oară când evenimentul este anulat. Prima dată s-a întâmplat după atacul terorist de la Nisa, de pe 14 iulie, în care au murit 84 de oameni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.