duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Francezul Benoit Bastien a comis-o din nou și a îngropat FCSB! Penalty dubios, acordat englezilor de la West Ham

  de - | 9 septembrie 2022, 8:21 AM | Sport

  0

  (foto: eurosport)

  FCSB a întâlnit-o pe West Ham, la Londra, în primul meci din grupa B. Partida a început cu momentul de reculegere în memoria reginei Elisabeta a 2-a, iar suporterii englezi au cântat imnul național. FCSB a pierdut cu 3-1, în ciuda jocului bun făcut până la primul gol al englezilor.

  West Ham – FCSB a fost umbrit de moartea reginei Elisabeta a 2-a, iar jucătorii celor două echipe au intrat cu banderole negre pe braț. S-a ținut un moment de reculegere înainte de fluierul de start, iar pe tabele arenei a fost afișat un mesaj în memoria acesteia. De asemenea, siglele celor două echipe de pe tabelă au apărut în tonuri de alb și negru.
  Prima repriză a fost aproape perfectă pentru FCSB. Jucătorii lui Dică s-au apărat extrem de bine și au fost destul de periculoși pe contraatac. West Ham a avut posesia și a dominat, însă fără ocazii mari. 7-1 la cornere în prima repriză au avut englezii, dar FCSB a dat lovitura în minutul 34.
  Darius Olaru a centrat pe jos, mingea a traversat careul lui West Ham și a ajuns la Andrei Cordea. Acesta a șutat fără să stea pe gânduri și l-a învins pe Areola, declanșând bucuria suporterilor români. În ciuda faptului că au dominat prima repriză, West Ham nu a tras niciun șut pe spațiul porții lui Târnovanu, în timp ce FCSB a reușit 3 șuturi cadrate.
  Repriza a doua a început cu schimbările lui West Ham. David Moyes a hotărât să îi introducă în joc pe Lucas Paqueta și Bowen. Totuși, FCSB a reușit să revină și mai determinată de la cabine și să țină puțin mai mult de minge.
  Contrar a ceea ce s-a întâmplat pe teren, West Ham a primit un penalty în urma ciocnirii lui Târnovanu cu Maxwel Cornet. Ivorianul nu a mai putut continua meciul după contactul cu portarul român. Bowen a șutat direct sub bară, transformând cu siguranță lovitua de la 11 metri.
  În minutul 75, la doar 7 minute de la egalare, West Ham a preluat conducerea. Defensiva lui Nicolae Dică a cedat și Emerson a înscris cu un șut din interiorul careului, după o degajare greșită a lui Octavian Popescu. Târnovanu și-a mai salvat echipa încă o dată, la doar 3 minute după ce englezii au înscris al doilea gol.
  West Ham a continuat să fie periculoasă și a înscris golul 3 în minutul 90. Michail Antonio a avut un duel umăr la umăr cu Tamm, iar atacantul englezilor a avut câștig de cauză. Jamaicanul a rămas cu mingea și l-a executat pe Târnovanu, fără emoții. S-a terminat 3-1 pentru West Ham, care se instalează pe primul loc în grupa B.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.