FPSC a semnat un document către Guvern în care cere, printre altele, amânarea plăţii taxelor şi a impozitelor și acordarea şomajului tehnic

  de - | 19 martie 2020, 4:14 PM | Coronavirus | Naţional | Topic special

  0

  Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC) solicită, într-un document adresat guvernului, amânarea plăţii taxelor şi a impozitelor, acordarea şomajului tehnic angajaţilor în perioada pandemiei de coronavirus, facilităţi pentru băncile care creditează firmele din domeniu, prelungirea termenelor de finalizare a lucrărilor.

  „Având în vedere situaţia excepţională, imprevizibilă în care se află activitatea din construcţii – firme de construcţii, producători şi distribuitori de materiale de construcţii – afectată de epidemia COVID 19 în România şi în lume, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii vă solicită de urgenţă analiza următoarelor propuneri şi intervenţia neîntârziată pentru compensarea/ diminuarea efectelor grave ce escaladează deja sectorul construcţiilor”, se arată în document.

  Propunerile Federaţiei vor fi înaintate guvernului, urmând ca apoi să se negocieze pe baza măsurilor propuse.

  „Apreciem că intervenţia de urgenţă a Guvernului, precum şi stimularea investiţiilor va influenţa pozitiv trendul general al economiei în această situaţie complicată şi grea”, se mai arată în document.

  Sursa : zf.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.