„Fotografie de stradă” – expoziție de Radu Dumitrescu la Cărturești

  de [email protected] | 29 mai 2019, 12:58 PM | Cultură

  0

  Realizatorul fostei emisiuni „Metalurgia” de la Radio Arad debutează ca artist fotograf pe 31 mai, cu o expoziție personală cu titlul „Fotografie de stradă”. Expoziția va avea loc la librăria Cărturești, de la ora 19:00.

  „Expoziţia asta e despre a fi mai atent la ce e în jurul meu. Aparatul foto m-a învăţat cum să văd fără el şi de atunci parcă lumea s-a deschis. Nu o să ţin discursuri, nu o să mă introducă nimeni, pentru că nu e despre mine expoziţia asta, dar vă aştept în ceainăria Cărturesti să vedeţi pozele şi să schimbăm o vorbă. Mulţumesc lui Ioan Cristian Cireap şi Cărturesti Arad pentru găzduirea evenimentului şi, în general, pentru ospitalitate. Mulţam tare fain Vag Art şi Vio Gantner pentru sprijin logistic şi răbdare. Pozele şi ramele au ieşit excelent. Mulţumesc şi celor care nu se doresc menţionaţi, aceştia au fost scânteia”, spune Radu Dumitrescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.